Buffetten

Buffet “De Uitspanning”

(vanaf 20 personen)

 

Een lente- zomer buffet geserveerd in en om de Uitspanning.

Ons keukenteam heeft heerlijke speelse en lichte gerechten voor u geselecteerd.

 

Voorgerechten in buffetvorm: 

Visplateau bestaande uit: zalm, haring met uitje, gerookte forel

Huzarensalade geserveerd met gevulde eieren en diverse hamsoorten

Kipkerrie salade

Salade niçoise

Diverse sla soorten, dressing, pijnboompitten en zontomaatjes

Tomaat – mozzarella – pesto – rode ui

Brood, tapenades en kruidenboter

Kerrie-, cocktail- en remouladesaus

 

Hoofdgerecht in buffetvorm:

U maakt drie keuzes uit onderstaande gerechten:

 

Dagverse vis met een heerlijke kruidensaus

Á la minute gebakken biefstukjes in rode wijnsaus

Runderrollade in eigen jus

Roerbakschotel van kip, prei, paprika, ui en paddestoelen

 

Het buffet wordt gecompleteerd met een aardappel-, en groentegarnituur.

 

Prijs per persoon € 30,00

 

Dit buffet kunt u uitbreiden met heldere runderbouillon met tuinkruiden.

Prijs per persoon € 3,50

 

 

Dessertbuffet “De Uitspanning”

Een zomerse fruitsalade

Diverse bavarois

Diverse soorten ijs

Warme bosvruchten en slagroom

 

Prijs per persoon € 8,00

 

 

 

Buffet “De Hulzenberg”

(vanaf 20 personen)

 

Dit herfst- winterbuffet is samengesteld door ons keukenteam, waarbij men rekening gehouden heeft met de sfeer en het aanbod van het seizoen.

 

Voorgerechten in buffetvorm:

Visplateau met zalm, gerookte forel, makreel

Diverse paté-, en hamsoorten geheel in wildstijl

Huzarensalade met gevulde eieren

Winterse salade met noten, appel, bosui, spekjes en paddenstoelen

Waldorfsalade

Mandarijnencompote en preiselbeeren compote

Brood, tapenades en kruidenboter

Kerrie-, cocktail- en remoulade saus

 

Hoofdgerecht in buffetvorm:

U maakt drie keuzes uit onderstaande gerechten:

 

Stoofpotje van diverse soorten wild

Dagverse vis met een kruidensaus

Rundersucade gegaard in bokbier met eigen jus

Biefstukpuntjes in rode wijnsaus

 

Het buffet wordt aangevuld met een aardappel-, en groentegarnituur.

 

Prijs per persoon € 30,00

 

Buffet is uit te breiden met een lichtgebonden wildsoep

Prijs per persoon € 3,50

 

 

Dessertbuffet “De Hulzenberg”

Warme Apfelstrüdel

Diverse bavarois

Diverse soorten ijs

Warme bosvruchten en slagroom

 

Prijs per persoon € 8,00

 

 

 

Tapas buffet

 

Tijdens het tapasbuffet wordt op tafel geserveerd:

Peppersweet, olijven en champignons gevuld met roomkaas

Diverse soorten worst zoals chorizo,salami, spinat, romana e.d.

Geitenkaasbolletjes met honing

Diverse soorten brood, tapenades en kruidenboter

 

Wij maken een eerste rondgang met koude hapjes op een bordje, 

daarna tweemaal een rondgang met koude en warme hapjes.

 

Tijdens de culinaire rondgangen worden de volgende hapjes geserveerd:

 

Koud

Spiesje van gemarineerde scampi en mosseltjes

Virginiarolletjes met mon chou en tomatentapenade

Parmabuidels met blauwschimmelcrème gevuld

Spiesje met mozzarella, komkommer en zontomaatjes

Tomaat gevuld met huzarensalade

Komkommer gevuld met zalmsalade

Wrap met gerookte zalm en garnalencrème

Wrap met gerookte tonijn en rivierkreeftcrème

Geitenkaasbolletjes met honing

 

Warm

Warme Catalaanse gehaktballetjes

Kippenvleugeltjes met gembersaus

Zeewolfspiesje met saffraansaus

Champignonhoedjes met knoflooksaus

Ui met een pittige gehaktvulling

Kippenlevertjes met spek omwikkeld

 

Prijs per persoon € 25,00

 

Uitbreiding met amuse glaasjes mogelijk.

 

Klein dessert met ijs, mousse en fruit € 4,00

 

Koffie met bonbons € 2,50