VOORGERECHTEN

   
Brood met huisgemaakte tapenades en kruidenboter € 5,50
   

Salade Caprese: Tomaat, mozzarella en een basilicumdressing

€ 7,50
   

Parmaham met meloen

€ 8,50

   
Salade runderlende met oude kaas en mosterd-mayonaise

€ 9,50

   
Noorse garnalen en rivierkreeftstaartjes op een frisse salade met cocktailsaus €  11,50
   

Rundercarpaccio met pesto, pitten en Parmezaanse kaas

€ 12,00
   
Salade met gebakken en gerookte zalm en een citrus-mayonaise € 12,50
   

Warm venkelschuitje gevuld met gebakken coquilles, tongscharfilet, lamsoren en 

geserveerd met een heerlijke Noilly Pratsaus

    € 16,00
   
Geserveerd op een plateau; een keur van diverse voorgerechtjes (2 personen) € 25,00
   
   

 

 

SOEPEN

Paprikasoep met croutons € 6,00
   
Heldere ossenstaartbouillon verrijkt met Madeira € 6,00
   
   
Voorgerechten en soepen worden standaard geserveerd met brood en boter.  

 

 

HOOFDGERECHTEN

   
Varkenshaasmedaillons met een sjalottensaus € 16,00
   
Eendenborstfilet met een sinaasappel Grand Marniersaus € 18,50
   
Ossenhaaspuntjes met spek, ui en paddenstoelen, naar wens mild of pittig € 20,00
   
Roodbaarsfilet met een tuinkruidensaus € 20,00
   
Zalmforel en papillote met saffraansaus € 21,00
   
Ossobuco: Kalfschenkel in tomatensaus € 23,00
   
   

 

  

 

 

 

VEGETARISCH

 

Limoncello-risotto met zongedroogde groenten en Parmezaanse kaas € 16,50
   
Huisgemaakte quiche € 16,50
   

  

 

NAGERECHTEN

   
Hangop met geel fruit € 7,50
   
Passievruchten-cheesecake met een bolletje frambozenijs € 7,50
   
Limoncello-tiramisu met vanille-ijs € 7,50
   
Korstdeeg schuitje gevuld met gekarameliseerde citrusvruchten en karamelijs € 8,00
   
Stracciatellabavarois met een heerlijke Frangelico-roomsaus  € 8,00
   
Kindercoupe  € 4,50