Dineren à la carte
Voorgerechten
Brood | kruidenboter | knoflookdip ✓
Bieten | dun gesneden | pecannoten | geitenkaas | Ahornsiroop ✓
Paddenstoelen | gebakken | kruiden-knoflooksaus ✓
Carpaccio van rund | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise | pittenmix | rucola
Kalfsmuis | gebraden | mesclunsalade | gamba’s | pepermayonaise
Trio van vis | samenspel van gerookte forel, zalmtartaar en makreelmousse
Soepen
Romige bospaddenstoelensoep | bosui ✓
Tomatensoep | kruidencrème ✓
Doesburgse mosterdsoep | krokante spekjes
Soep van de dag | kijk op ons krijtbord of vraag gerust aan iemand van het team!
Bij al onze voorgerechten en soepen serveren wij een broodje met boter.
Maaltijdsalades
Caesar | gebakken kippendij | ei | rode ui | spek | mosterdmayonaise
Geitenkaas | bospaddenstoelen | spek | balsamicostroop | (vegetarisch ook mogelijk ✓)
Zalm | gerookt | ui | dillemayonaise
Teriyaki | biefstukpuntjes | paddenstoelen | taugé | sesam
Vega salade | Halloumi kaas | perzik | walnoten | gegrilde paprika ✓
Vegan | salade vegan 100% laat u verrassen! ✓
Horse d’oevre | rundvleessalade, rijkelijk geserveerd met vlees- óf vissoorten
Hoofdgerechten
Runderbavette | gebakken | groene pepersaus
Kalkoenschnitzel | krokant van mais | champignon-sjalotsaus
Varkenshaas | aan spies gebakken | Stroganoffsaus
Pompoenquiche | witlof | paddenstoelen ✓
Rendang van oesterzwam | gebakken sushirijst | gele curry | uitjes ✓
Kabeljauw | in tempura | groente spaghetti | gefrituurde kappertjes | kruidensaus
Vangst van de dag | zie ons krijtbord of vraag onze medewerkers
Bij al onze hoofdgerechten worden verschillende garnituren geserveerd, bestaande uit friet, gebakken aardappelen en appeltjescompôte
Kinderkaart
Tomatensoep
Pasta bolognaise
Pannenkoek
Lekkerbekje | friet | ravigottesaus
Friet met keuze uit: kroket, frikandel of kipnuggets | appelmoes | mayonaise | ketchup
Kindercoupe
Wildkaart
Voorgerechten:
Wildbouillon | paddenstoelen | kruidenomelet
Paté | huisgemaakte witlofaardappelsalade
Trio van wild | met huisgemaakte jagerscompôte
Hoofdgerechten:
Stampotje van wild in een pannetje
Fazant | zuurkool | spekroomsaus
Hertenbiefstuk | cantharellensaus
Bij alle hoofdgerechten serveren we rode kool, stoofpeertjes en aardappelpuree.
Desserts
Cheesecake | van pistache | amarenenijs
Notenexplosie | hazelnootijs | gesuikerde noten | honing
Omelette Sibérienne | cake | vanille ijs | gebrand eiwitschuim
Tarte tatin | van peer | pecannoten ijs
Aangeklede koffie | seizoensgebakje | roomijs | bonbon
Kaasplank | selectie van vijf kazen met passende garnituren
Gebak
Beekse boskoek
Appelgebak
Appelgebak met noten
Seizoensgebak
Extra slagroom
Saucijzenbroodje | bereidingstijd 10 minuten
Bittergarnituren
Brood | kruidenboter | knoflookdip ✓
Bitterballen | 8 stuks | mosterd
Gemengd warm | 12 stuks
Nacho’s | salsa | kaas | bosui (uit de oven) met een dip van crème fraîche en chilisaus ✓
Kaastengels | 8 stuks ✓
Vegamix | 12 stuks ✓
Plankje ’t Peeske | warme/koude vis en vleeshapjes | brood | pesto (voor 2 personen)
Crispy chicken | smokey BBQ dip
Uitkijktoren | worst en ham soorten | olijven | nootjes
Kaasplank | assortiment van vijf kazen met passende garnituren
Pannenkoeken
Pannenkoek | naturel ✓
Pannenkoek | appel ✓
Pannenkoek | spek
Pannenkoek | kaas ✓
Pannenkoek | met 2 of 3 items